Vacatures

Stichting voor CSBO Sneek e.o., zoekt per direct een

 

 

ervaren LOGOPEDIST,  0,3 wtf

 

 

 

Op onze school wordt les gegeven aan een speciale doelgroep: leerlingen die baat hebben bij een aangepaste leeromgeving met specifieke afstemming op didactisch vlak en/of gedrag. Wij hebben een team met enthousiaste leerkrachten en specialisten die een hart hebben voor onze sbo leerlingen.

 

In verband met groei van het aantal leerlingen binnen onze school hebben wij behoefte aan een ervaren logopedist voor anderhalve dag per week, bij voorkeur op de maandag en woensdag. De mogelijkheid bestaat dat per januari 2019 de vacature verder wordt uitgebreid naar 0,4 wtf in verband met verdere groei van onze school.

 

Functie inhoud:

Je onderzoekt, diagnosticeert, begeleidt en behandelt leerlingen met problemen op spraak-/taal gebied. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en geeft gevraagd en ongevraagd advies, daarbij communiceer je mondeling en schriftelijk met ouders/verzorgers.

 

Functie-eisen:

Je hebt minimaal de opleiding Logopedie afgerond en ervaring met (zorg-) leerlingen met TOS in de breedste zin van het woord.

Ervaring in het werken met actuele taaltesten is noodzakelijk (Peabody, Schlichting, CELF), ervaring met Metaphon is gewenst.

Je staat open voor toepassing van nieuwe werkvormen.

 

Competenties:

Communicatief vaardig: je kunt zowel schriftelijk als mondeling goed communiceren met alle betrokken partijen.

Samenwerken: je werkt samen met twee logopedisten en verder met leerkrachten, klassenassistenten, intern begeleiders en psychologen.

Zelfstandig: je bent in staat je eigen werk te organiseren en uit te voeren.

Inlevend: je kunt je goed inleven in de leerlingen en je aanpassen aan hun specifieke denk-en leefwereld.

 

Wij bieden:

Een fijne en dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke, professionele ontwikkeling.

 

Beloning:

De functie is ingeschaald in schaal 9 van CAO PO 2018-2019.

 

 

Informatie en solliciteren:

Voor informatie kun je contact opnemen met Gepke Wielinga, HR-Adviseur, via het algemene nummer van school: 0515-414 110.

Je kunt je sollicitatiebrief met CV per omgaande mailen naar Gepke Wielinga, g.wielinga@sbo-sudwester.nl . Graag in de sollicitatiebrief aangeven wat je aanspreekt aan het speciaal basisonderwijs.