Vacature ervaren leerkracht, 1,0 wtf, inschaling conform CAO, L-11

Voor het schooljaar 2018-2019 komen wij graag in contact met een

ervaren leerkracht voor de midden- / bovenbouw, bij voorkeur fulltime.

Wij hebben behoefte aan vervanging vanaf januari 2019 i.v.m. zwangerschapsverlof, waarbij zicht is op structurele formatie.

Je geeft op onze school les aan een speciale doelgroep: leerlingen die baat hebben bij een aangepaste leeromgeving met specifieke afstemming op didactisch vlak en/of gedrag.

Dit vraagt van jou dat je affiniteit hebt met deze leerlingen en dat je pedagogisch sterk in je schoenen staat. Ook op didactisch vlak moet je je goed kunnen inleven in de behoefte van onze leerlingen.

Ben jij die enthousiaste leerkracht die kinderen kan motiveren en op een kundige manier een positief en prettig klimaat in de klas kan creeëren? Ben je in het bezit van een PABO diploma - bij voorkeur aangevuld met een Master SEN – en heb je ervaring met het speciaal basisonderwijs? Ben je voor langere tijd beschikbaar vanaf januari 2019?

Dan komen wij graag met jou in contact.

Wij bieden een fijne en dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke, professionele ontwikkeling. Onze school is momenteel aan het groeien, dit biedt goede toekomstperspectieven voor onze leerkrachten wat betreft inzet en continuïteit.

We ontvangen graag je CV en brief waarin je aangeeft wat je aanspreekt aan het speciaal basisonderwijs. Je kunt je gegevens mailen naar Gepke Wielinga, HR-adviseur: g.wielinga@sbo-sudwester.nl vòòr 11 oktober aanstaande.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gepke Wielinga via 0515-414110.