Postbus 487, 8600 AL Sneek

Bezoekadres: Kaatsland 5b, Sneek

0515-414110

SBO De Súdwester heeft wegens groei van het aantal leerlingen ruimte voor een Vakleerkracht Bewegingsonderwijs voor 8 uur per week.

Vakleerkracht Bewegingsonderwijs, 8 uur/week, bovenbouw, bij voorkeur op de vrijdag.

Wij zoeken een leerkracht:

-        met een ALO-diploma;

-      ervaring binnen het speciaal onderwijs of ervaring met onze doelgroep;

-        die duidelijk, gestructureerd en consequent is en goed kan relativeren;

-        die zowel pedagogisch als didactisch goed onderlegd is en stevig in zijn/haar schoenen staat;

-        die het een uitdaging vindt om met leerlingen te werken die een extra steuntje in de rug nodig hebben.

Voor uitgebreide informatie over de werkwijze binnen onze school, onze visie en speerpunten, verwijzen we je graag naar onze schoolgids die je op onze website kunt vinden. Ook raden we je aan de filmpjes op onze website te bekijken.

Wij bieden:

-        een modern schoolgebouw dat van alle faciliteiten voorzien is;

-        moderne methoden en uitgebreide ICT-middelen;

-        een professionele cultuur met een fijne werksfeer; collega’s staan voor elkaar klaar en helpen elkaar in moeilijke situaties;

-        ondersteuning van een IB-er en Orthopedagoog

-        de mogelijkheid om je te ontwikkelen;

-        een duidelijk inwerktraject en coaching;

-        een salaris conform cao PO, schaal LB.

De vacature betreft een tijdelijke aanstelling voor het komend schooljaar, bij goed functioneren hebben we de intentie om een arbeidsovereenkomst voor lange tijd met je aan te gaan.

Ben jij die enthousiaste Vakleerkracht, die kinderen kan motiveren en op een kundige manier een positief en prettig klimaat in de klas kan creëren? Dan komen wij graag met jou in contact.

Stuur jouw sollicitatiebrief met CV z.s.m. naar: Gepke Wielinga, HR-adviseur, g.wielinga@sbo-sudwester.nl