Mijn school is een beveiligde en afgeschermde omgeving voor ouders van leerlingen van de Súdwester. Uitsluitend ouders van deze leerlingen hebben toegang tot dit gedeelte van de website.

Mijn school is tevens een belangrijk digitaal communicatiemiddel dat onze leerkrachten gebruiken om contact te onderhouden met de ouders van hun leerlingen. Zo is elke ouder gekoppeld aan de groep van zijn/haar zoon of dochter en kunnen onze ouders meeleven met de gebeurtenissen in de klas. Het ouderportaal is gebaseerd op twee richting verkeer. Ook ouders kunnen op hun beurt de leerkrachten op de hoogte houden of zaken digitaal delen. Een leuke uitstapje gemaakt met uw zoon of dochter in het weekend? Even een fotootje uploaden binnen de mijn school omgeving en uw zoon of dochter kan het maandagochtend in de klas meteen delen met de  klasgenootjes en erover vertellen…..

U kunt hier inloggen op Mijn School