Welkom op de groepspagina's van de Leeuwen.

De Leeuwen is een eindgroep A. Na dit schooljaar kan de stap worden gemaakt naar het Voortgezet Onderwijs. In dit jaar worden de eindonderzoeken afgenomen en uiteindelijk beslissen we met elkaar welk vervolgonderwijs goed aansluit bij de resultaten van de leerling. Wanneer ze zover nog niet zijn, kunnen leerlingen nog een jaar langer blijven om in de eindgroepen B verder te werken aan de doelen die ze willen behalen.

Leerkracht:
meester Jeroen de Vries