Welkom

Welkom op de groepspagina van de Cheeta's.


De Cheeta’s is een eindgroep A. Na die schooljaar kan de stap worden gemaakt naar het Voortgezet Onderwijs. In dit jaar worden de eindonderzoeken afgenomen en uiteindelijk beslissen we met elkaar welk vervolgonderwijs goed aansluit bij de resultaten van de leerling. Wanneer ze zover nog niet zijn, kunnen leerlingen nog een jaar langer blijven om in de eindgroepen B verder te werken aan de doelen die ze willen behalen.

 

2017-2018

Leerkrachten:
juf Tertia Wassenaar
meester Harry Vellinga


juf Tertia
meester Harry

Laatste nieuws - Cheeta's - groep 8

Voetbal Toernooi Heerenveen

Geplaatst op 14-02-2017

Succes in Heerenveen !

Het was zaterdag (11 februari) weer een spannende en sportieve dag in sportstad Heerenveen. Het jaarlijkse provinciale zaalvoetbaltoernooi was voor sommige deelnemers een ideale kennismaking met het voetbal als wedstrijdsport. Voor andere kinderen die al op voetbal zitten was het een kans om hun talenten te laten zien.Nieuwste foto's - Cheeta's - groep 8

Voetbal Toernooi Heerenveen

Geplaatst op 14-02-2017

Succes in Heerenveen !

Het was zaterdag (11 februari) weer een spannende en sportieve dag in sportstad Heerenveen. Het jaarlijkse provinciale zaalvoetbaltoernooi was voor sommige deelnemers een ideale kennismaking met het voetbal als wedstrijdsport. Voor andere kinderen die al op voetbal zitten was het een kans om hun talenten te laten zien.


Bekijk alle Cheeta's - groep 8 foto's