Foto's - SBO De Súdwester

Voetbal Toernooi Heerenveen

Geplaatst op 14-02-2017

Succes in Heerenveen !

Het was zaterdag (11 februari) weer een spannende en sportieve dag in sportstad Heerenveen. Het jaarlijkse provinciale zaalvoetbaltoernooi was voor sommige deelnemers een ideale kennismaking met het voetbal als wedstrijdsport. Voor andere kinderen die al op voetbal zitten was het een kans om hun talenten te laten zien.

Dertig kinderen van de Súdwester uit de groepen 7 en 8 hadden zich hiervoor opgegeven. Dit waren in totaal vijf teams.  De kinderen moesten zaterdagochtend al vroeg naar Heerenveen met hun ouders.  Vanaf half tien tot twee uur streden onze jongens en meisjes om de felbegeerde prijzen. De Wolven werden door hun technisch sterke spel eerste in de poule en de Buizerds en Súdwester Stars tweede in hun poule. De Buizerds veroverden ook nog de teamprijs voor het penalty schieten. De andere teams deden het ook prima, maar vielen helaas net buiten de prijzen.

Ook een gratis broodje en drankje viel natuurlijk wel in de smaak. Om half drie waren we drie bekers rijker en gingen we een beetje vermoeid maar voldaan naar huis.

(Professionele foto’s van het toernooi zijn te zien op de site van Sport Fryslân)

Terug