SBO De Súdwester is op zoek naar leerkrachten die invalwerk willen doen.

De wet Werk en Zekerheid maakt het ons niet makkelijk om de bezetting bij ziekte rond te krijgen. Daarom zijn we op zoek naar JOU!

Wie ben jij? Een gemotiveerde, enthousiaste groepsleerkracht met het PABO diploma op zak en bij voorkeur aangevuld met een Master SEN. Enkele jaren werkervaring is een pré.

Je geeft op onze school les aan een speciale doelgroep: leerlingen die qua gedrag of leerniveau niet mee kunnen komen op het reguliere basisonderwijs.

Dit vraagt van jou dat je affiniteit hebt met deze doelgroep en pedagogisch sterk in je schoenen staat. Ook op didactisch vlak moet je je goed kunnen inleven in de behoefte van onze leerlingen.

We ontvangen graag je brief waarin je aangeeft wat je aanspreekt aan het speciale basisonderwijs en je CV. Je kunt je gegevens mailen naar Anneke Jansma, HR-adviseur: a.jansma@sbo-sudwester.nl

Als we genoeg aanknopingspunten in je brief terugzien, nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Marco Fennema, adjunct-directeur of Anneke Jansma, HR-adviseur via 0515-414110.